Locații
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗜𝘂𝗹𝗶𝗮:
- Calea Moților, nr 50
  Telefon: 0752118675 / 0258810882
- B-dul Transilvaniei nr. 2B (Bulevard)
  Telefon: 0751213043
- B-dul Revoluției 1989, Bl. Cf. 8 (Piață Cetate)
  Telefon: 0752118749
𝗔𝗶𝘂𝗱:
- str. Transilvaniei nr 14A ,Bl A12
  Telefon: 0752119586
𝗧𝗲𝗶𝘂𝘀̦:
- Magazin Fantastic
  Telefon: 0756063544

Social Icons
Artizani de amintiri

Amintirile sunt făcute de oameni, dar amintirile dulci sunt făurite de artizani.

Artizani de amintiri.
Cofetăria Corina a început ca o afacere de familie în anul 1999 în Alba-Iulia și a crescut constant de-a lungul anilor. În prezent, cofetăria are mai multe locații atât în Alba-Iulia cât și în alte localități din apropierea orașului. Fiind o afacere de familie, Cofetăria Corina este cunoscută și respectată în comunitatea locală, fiind aproape de clienți la evenimente importante acestora, ajutându-i să creeze momente unice alături de cei dragi.

Din 1999

Să ne folosim de toată experiența dobândită pentru a oferi produse gustoase, aspectuoase, memorabile.

Misiune

Activitatea cofetăriei este specializată predominant pentru sărbătoriă și ocazii speciale, precum nunți și zile de naștere, pentru care cofetăria realizează produse de patiserie și cofetărie personalizate la cerere.

De asemenea, cofetăria oferă și produse de sezon precum înghețată și alte produse
de gelaterie în sezonul cald.

Delicium Custom Image

Locații Corina

Torturi evenimente

Comenzi online

Să transformăm fiecare îmbucătură din doar ceva dulce în ceva ce îndulcește fiecare moment sau aniversare petrecută cu cei dragi.

Valorile brandului

Am adunat fiecare rețetă, din fiecare carte de bucate de prin fiecare bucătărie, le-am înnobilat, spre a putea oferi produse care evocă nostalgia dulciurilor de demult, reîmprospătate pentru prezent.

Tradiție

Am învățat secretele tuturor ingredientelor și le-am împletit împreună cu talentul cofetarilor noștri pentru a pune câte o cireașă pe fiecare tort.

Măiestrie

Știm că cele mai frumoase momente sunt cele petrecute cu cei dragi. Noi doar că le facem mai dulci, împreună.

Comunitate
Delicium Custom Image

Asemeni ciocolatierilor italieni, sau mult renumiților patiseri parizieni, Cofetăria Corina adaugă cu meșteșug și pasiune măiestria dobândită în peste 20 de ani de activitate în toate produsele ei.

Slogan
Indiferent de mărimea evenimentul pentru care Cofetăria Corina crează momente dulci, calitatea produselor va fi mereu una care să adune oamenii împreună într-o comunitate care apreciază dedicarea, munca, și meșteșugul tradițional depus în crearea unor produse delicioase din ingrediente perfect naturale..

Locații

cofetării